RAM TREYLER, Lowbed Treyler, Semi Treyler, Lowbed Trailer, Adr Akaryakıt Tankeri, Fuel Tanker, Akaryakıt Tankeri, Silobas Semi Treyler, Silobas Trailer, Lpg Semi Trailer, Lpg Semi Treyler||SEMİ TREYLER,LPG DEPOLAMA TANKI,MOBİL KONTEYNER DİSPENSERİ,RÖMORK,DİĞER,SU TANKERLERİ,HİDROLİK SİLİNDİR,LPG SEMİ TREYLER,LOWBED SEMİ TREYLER,AKARYAKIT TANKER SEMİ TREYLER,TIR ÜZERİNDE ÇELİK TANK,ALÜMİNYUM AKARYAKIT TANKER SEMİ TREYLER,BİTÜM TANKER SEMİ TREYLER,KURUYÜK SEMİ TREYLER,HAVUZ DAMPER SEMİ TREYLER,SİLOBUS SEMİ TREYLER,CO2 TANK SEMİ TREYLER,DÜZ YATAKLI YARI RÖMORK,ÇEKME ÇUBUĞU RÖMORKU,YEDEK PARÇA,RT-1009 - 60 m³ P 460 ÇELİK Lpg Yarı Römork,,3 DİNGİLİ LOWBED SEMİ TREYLER,3 DİNGİLİ LOWBED SEMİ TREYLER,3 DİNGİL LOWBED Semi Treyler,4 DİNGİL LOWBED TREYLER,5 DİNGİL LOWBED TREYLER,8 DİNGİL LOWBED TREYLER,

KURUMSAL

Firma Profili

Köklü bir üretim geçmişine sahip olan RAM Treyler, 1980’li yıllarda ASTERİYA İTHALAT İHRACAT İNŞAAT VE NAKLİYAT LİMİTED ŞTİ tarafından römork tanker üretimi yaparak başladı. Geliştirdiği modelin sağlamlığı ve bakım istemeden kilometrelerce kullanımı sağlayan römorklar, iç piyasada tercih edilirken aynı zamanda Ortadoğu ülkelerine ihraç edilen bir ürün haline geldi ve müşterileri ile kurduğu iyi ilişkiler sayesinde bugünlere ulaştı.

Kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem veren RAM Treyler izlediği bu politikanın karşılığını sektörden fazlasıyla aldı ve kısa bir zaman içinde tutulan bir marka haline geldi.

Ar-Ge politikalarına önem veren RAM, Müşteri beklentilerini fazlasıyla önemseyerek sürekli değişim ve gelişim halinde kendisini zinde tuttu ve istikrarlı büyümeyi hedefledi. Bunun bir tabii seyri olarak yıllar içinde makine parkı ve fabrika alanları sürekli büyüdü ve sektöre sağladığı istihdam kapasitesi artışını devam ettirdi.

RAM Treyler, mükemmel tasarım ve maksimum işlevselliğe sahip araçlarıyla kullanıcısına en iyi sürüş ve kullanım deneyimi sağlar. Dayanıklılık açısından test edilen araçlarımız güvenilirliği ile de sizi yarı yolda bırakmaz. Yolda ki araçlarımızın tüm aşamalarında yüksek kaliteyi temel hedef almaktayız

Konya’dan dünyanın bir çok noktasına ürünlerini ulaştıran RAM,ülkemize katkısını her geçen gün artırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Misyonumuz

Müşterilerimizin taşımacılık ihtiyaçlarını en yüksek kalitede ve güvenilirlikle karşılamak için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Her bir ürünümüz, sektör standartlarını aşan kalite ve dayanıklılıkla üretilirken, çevre dostu malzemeler ve süreçler kullanarak sürdürülebilir bir gelecek için çaba gösteriyoruz. Müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve onlara değer katmak için sürekli olarak gelişen teknolojiyi ve tasarımı benimsiyoruz.

Vizyonumuz

Dorse sektöründe öncü bir marka olmayı hedefliyoruz. Yenilikçi tasarım ve mühendislik çözümleriyle sektörde öncü olmanın yanı sıra, müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak global pazarda lider konuma yükselmeyi amaçlıyoruz. Sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yaparak, taşımacılık endüstrisinde sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı ve müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz.

Tanker, Yakıt Tankeri, Asfalt tanker dorse, yakıt tanker dorsesi, yakıt tanker semi treyler, Bütüm Tanker Semi treyler, Lpg semi Trailer, çimento Silobus dorsesi, çiment semi treyler, Lowbed, Lowbed Treyler, Treyler, Low loader, Flatbed treyler, Semi Treyler, Havuzlu treyler, Yarı römork treyler, Ram treyler, konteyner lowbed, alçak taşıyıcı, Römork, treyler üretim, Dorse, Truck trailers, satılık flat bed treyler,